Η Ελληνική Πρωτοβουλία στηρίζει το Baby Bank - fainareti

Η Ελληνική Πρωτοβουλία στηρίζει το Baby Bank

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε τη σημαντική υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative - THI) στο Πρόγραμμα "Baby Bank" της Φαιναρέτης. Ήδη σε χρονικό διάστημα 6 μηνών μέσω του προγράμματος έχουν προσφερθεί  συνολικά 6.371 βρεφικά είδη και εξοπλισμός, καλύπτοντας τις ανάγκες 196 βρεφών, νηπίων και παιδιών ηλικίας έως 5 ετών και η δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας θα μας δώσει την δυνατότητα να μεγαλώσουμε τον κοινωνικό αντίκτυπο του προγράμματος, διευρύνοντας το δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων και ικανοποιώντας περισσότερα αιτήματα υλικής ενίσχυσης.

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative - THI) είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που φέρνει κοντά Έλληνες της διασποράς και φιλέλληνες για να επενδύσουν στο μέλλον της Ελλάδας μέσω προγραμμάτων που επικεντρώνονται στην ανακούφιση κρίσεων, την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ανάπτυξη. Ιδρύθηκε το 2012 από μέλη της παγκόσμιας ελληνικής και φιλελληνικής κοινότητας που αναγκάστηκαν να ανταποκριθούν στην επιδεινούμενη οικονομική κρίση και εμπνεύστηκαν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της μακροπρόθεσμης ανάκαμψης της Ελλάδας.

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας