ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ - fainareti

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές), η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Φαιναρέτη καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακάτω θέση εξαρτημένης σχέσης εργασίας ορισμένου χρόνου (1 έτους), η οποία δύναται να ανανεωθεί ως αορίστου:

Γυμναστής  – Μερικής Απασχόλησης (Δευτέρα - Παρασκευή 6ώρες ημερησίως)

 

Απαραίτητα Προσόντα

  • Πτυχίο Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  • Γνώση χρήσης Η/Υ (ενότητες Word, Excel, Internet)
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Αποδεδειγμένη 3ετής εργασιακή εμπειρία
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη 16 Αυγούστου, σημειώνοντας στο θέμα του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Γυμναστής - Μερικής Απασχόλησης».

Έπειτα από αξιολόγηση των βιογραφικών και μέχρι τη Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021, η εταιρεία θα επικοινωνήσει με τους επιλεχθέντες υποψήφιους, για τη διεξαγωγή συνέντευξης, στην οποία οι κληθέντες υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν επικυρωμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την θέση εργασίας.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της ΑμΚΕ Φαιναρέτη με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, σας ενημερώνουμε πως τα προσωπικά δεδομένα που έχουν αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαγράφονται οριστικά δύο μήνες μετά την κάλυψη της θέσης εργασίας.

Για την εταιρεία,

Μαρία Δάγλα

Πρόεδρος ΔΣ.

Eπικοινωνία

Κοραή 2 & Ομήρου, 1ος όροφος
Νέα Σμύρνη
Τ.Κ. 17 121
Τηλ. 210 9319054
Φαξ. 210 9319056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Aκολουθήστε μας